17/12/08

Patge Shelin, sí


LA INICIATIVA POPULAR, AL RESCAT D'UNA TRADICIÓ

Les escoles públiques de Sant Feliu s'hanunit per posar remei a la falta de sensibilitat de l'ajuntament, que va decidir anul·lar-la, sense més explicacions. Les ampes, d'acord amb els equips directius de les escoles, han decidit posar recursos de la seva butxaca per evitar que es perdi la tradicional visita que el Patge Shelin feia als alumnes d'educació infantil (P3, P4, P5).

El Patge Shelin, el mateix animador que atendrà els nens a la Torre del Roser, dins de L'hora del conte, passarà avui per les escoles Falguera i Martí i Pol. Demà ho farà per la nostra. Les escoles Falguera, Gaudí i Nadal han programat l'activitat amb una altra persona, mentre que la Monmany ja havia muntat una altra activitat paral·lela.

Totes elles, a més a més, han comprat de la seva butxaca els típics fanalets que es repartien entre els infants fins l'any passat. Juntament amb els fanalets repartiran també la carta de Reis, que, aquesta sí, és gratuïta.

Les ampes desitgen que es corregeixi aquesta situació impròpia en els pròxims anys i demanen els ciutadans que sol·licitin a l'Ajuntament que s'hi repensi i torni a programar una activitat que enllaça amb una tradició infantil pròpia de Sant Feliu que molta gent desconeix. Qui vulgui, pot enviar la seva petició a l'adreça ajuntament@santfeliu.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.