9/1/09

Sense piscina

L'Ajuntament ha decidit tancar indefinidament el Complex Municipal de Piscines, inaugurat fa un any i mig, com a mesura de seguretat mentre no es substitueixi totalment la coberta de l'edifici. El passat 30 de novembre una biga de fusta es va enfonsar parcialment i ara, l'empresa constructora les haurà de canviar totes.

Es preveu que aquesta feina duri uns quants mesos. Tant és així que l'Ajuntament ja treballa amb la idea que aquest curs perdut es pugui recuperar el curs vinent. És a dir, que els alumnes de 2n facin piscina el curs vinent i els de 1r, també l'any vinent i l'altre, per no perdre un curs. Ara queda saber si l'Ajuntament també reforçarà els mestres d'educació física de les escoles, que hauran d'assumir les hores que corresponien a natació, perquè els horaris de tots els mestres estan plens.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest meravellós ajuntament haurà previst que seran 3 cursos per cada escola fent piscina l'any vinent? Aniran 1r, 2n i 3r. La falta de previsió i el fer les coses tard i malament és la seva especialitat, ja veurem què passa.
Per altra banda em sembla bé la decisió de tancar-la per seguretat, això és el primer.

Anònim ha dit...

La decisión de cerrarla es por seguridad. Sería inaceptable que se abriera si la seguridad no esta garantizada totalmente. Por otra parte recuerdo que hemos esperado MAS de 20 años para tener un complejo de piscinas de las que ya disfrutan hace años en poblaciones muy cercanas
¿Verdad que podemos esperar unos meses? La seguridad de todos lo vale. Si esperé 20 años, bien puedo esperar unos meses...