7/7/09

Piscina a l'hora de dinar??


15,30 h.

Aquesta ha estat l'oferta, l'única proposta, que l'Ajuntament ha fet als Consells Escolars de les escoles de Sant Feliu per compensar el curs que els alumnes de 2n no han pogut realitzar, donat l'incident de la viga del poliesportiu nou i que ha obligat a mantenir-lo tancat des del mes de desembre.

Després de parlar (i suposem que negociar) amb el Club Natació Sant Feliu, la regidora d'Educació va anar comunicant als diferents Consells Escolars que els horaris que hi havia fins ara es mantenien igual però l'únic horari factible que havien trobat per tal que els de 2n (que a tercer ja no els correspon) recuperin aquest any perdut era fer la classe de piscina a les 15,30 .

Una única oferta que de moment tots els consells escolars estan rebutjant per por als talls d'indigestió.

Les contrapropostes que han demanat els consells escolars han estat rebutjades totse sense explicacions gaire concretes ni convincents. Ni endarrerir-la un quart d'hora per quadrar els horaris, ni bescanviar-ho per un curset de natació en horari extraescolar o els dissabtes. Res. De manera que una promesa directa de l'alcalde es queda en no res, amb la sensació que no s'hi han esforçat gaire a trobar solucions i amb l'agreujant que al final de comptes no han estat ells els qui han rebutjat l'oferta. Ara, gaire alternatives no han ofert. I els diners que s'estalviaran els invertiran en què?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando habéis tenido la reunión con el ayuntamiento?

Anònim ha dit...

Això es veia venir. Són moltes classes per poder anar en horari escolar. Només de la nostra escola ja són 6. Els polítics, fan política i prometen sense pensar si ho poden complir o no. El que compta és el que la gent sent i no com acaba la història. Ara l'alcalde dirà que les escoles han rebutjat que els alumnes que faran 3r facin pisicna però que l'ajuntament va fer una oferta i estava disposat a fer-ho...i dels diners destinats a aquesta activitat mai més sabrem res.

Anònim ha dit...

NO HABÉIS RESPONDIDO A MI PREGUNTA.¿CUANDO TUVISTEIS LA REUNIÓN?

Anònim ha dit...

Quina reunió? Tot això es va parlar a l'últim Consell Escolar, amb la Maria Tobella en persona.

Anònim ha dit...

reunión s. f.
1 Acción de reunir o reunirse.
2 Efecto de reunir o reunirse.
3 Conjunto de personas que se reúnen para hablar de un determinado tema.

Diccionario Manual de la Lengua Española Vox. © 2007 Larousse Editorial, S.L.


Cuando os reunisteis?
Cuando fue ese consell escolar?
Fueron todos los colegios o solo fue el nuestro?
He hablado con otras madres y no saben nada,de ahí mi insistencia.

Anònim ha dit...

El Consell Escolar de la nostra escola va ser el dia 28 de juny. Els de la resta de les escoles, uns dies abans o després. No sé si a tots hi va anar personalment la Maria Tobella. Sí sabem que el nostre Consell Escolar i el de l'escola Gaudí van intentar buscar una altra via de solució i la resposta va ser sempre que no era possible: els horaris sembla que és impossible canviar-los i els diners destinats a aquesta activitat sembla que són inamobibles-intocables (no es pot arribar a una solució de compromís).
Si vols informació més precisa, parla amb els pares que ens representen al Consell Escolar.

Oriol Homar ha dit...

Per cert, Anònim del dia 14:
Saps que escriure en majúscules a internet equival a parlar cridant? Ves en compte, potser estàs quedant com un maleducat.

Anònim ha dit...

Para Oriol H. No se quien quedará como un mal educado,si el que lo escribe SOLO una vez,y no lo vuelve hacer o el que le recrimina esa actitud.No sé,no sé...Buen verano y nos vemos en setiembre

Anònim ha dit...

Hola s tots,

voldria puntualitzar un parell de coses sobre al natació escolar
El dia 7 de gener es va enviar una carta a totes les families dels nens i nenes de 1er i 2on que anaven ala piscina, que l'Ajuntametn es comprometia a subvneionsr els cursos de 1er, 2on i 3er per compensar la pèrdua de sessions de natació. A la primera quinzena de juny i quan ja se sabia la data de re-obertura del Complex , el Departament municipla d'Educació es va posar en contacte amb cadascuna de les escoles, recordant aquest compromís. Només 2 escoles van dir que si. De totes maneres, i com que aquesta activitat ha de ser aprovada per cada Consell escolar de centre.

Cal dir, Oriol, que vaig anar al Consells escolar on formo part com a represntant municipal, i que aqust punt formava part de l'ordre del dia, jo no el vaig portar personalment.
vull expressar aqui que aquest equip de govern ha impulsat natació escolar per a tots, i que no es la nostra voluntat posar pals a les rodes , sino tot al contrari, volem que els nens i les nenes puguin aprendre a disfrutar de sessions d'aigua, i dels beneficis de la antació des de ben petits, continuant una trajectòria de natació escolar a Sant Feliu.

Maria Tobella
Regidora d'Educació

Anònim ha dit...

Socialistes,el PSC?
Je,je,je,je

Anònim ha dit...

María:
La cuestión es que el horario que se propone no es el más adecuado para los niños ya que acaban de comer. No es lo mismo realizar una actividad de natación con un frugal desayuno que con una comidad que suele componerse de dos platos y un postre. Muchos niños llegan al colegio a las 15h recién comidos. Literal. Es que muchos días no da tiempo. Es comer y salir hacía la escuela. Es así. No es lo mismo hacer la actividad de piscina a primera hora de la mañana que después de comer. No es lo mismo.Es de sentido común. Yo creo que con sentido común y buena voluntad se puede solucionar el tema:

¿Tan difícil es encontrar un hueco de 45 minutos por la mañana UN DIA A LA SEMANA para una actividad que los niños no han podido realizar ?
¿Todas las horas de la mañana están ya ocupadas?
¿Es tal el nivel de ocupación de las piscinas que no se puede hacer un esfuerzo para que nuestros niños recuperen una actividad que es muy necesaria y beneficiosa para todos?
Nadie duda de la voluntad de ofrecer esta actividad a nuestros niños,pero éso si, en un horario razonable.
¿Se ha pensado en realizarla los sábados por la mañana?
Como puedes ver, posibilidades hay.
Yo espero que este tema se solucione satisfactoriamente. Nuestros niños lo merecen
ROSA