1/10/09

Xerrada Internet segura


Us convidem a la propera xerrada del cicle que hem programat per a aquest any. Es tracta de Internet Segura, que anirà a càrrec dels Mossos d'Esquadra i en la qual ens brindaran consells per prevenir els perills que el jovent pot trobar a la xarxa: pornografia, anorèxia, bulímia, consum de drogues, incitació a la violència... així com informació sobre seguretat en les contrasenyes i el delicte cibernètic.

Es tracta d'una xerrada adreçada a pares i mares de joves i adolescents. Serà dimarts vinent, 6 d'octubre, a les 17 hores. L'entrada és lliure a tothom, sigui o no família de l'escola.

Hi haurà servei gratuït d'acolliment per als infants en edat escolar (de 3 a 12 anys) de les famílies sòcies de l'AMPA. Per a les famílies no sòcies el servei costarà 1,5 euros per assumir el cost de l'assegurança.

Us hi esperem!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me gustaría asistir pero no pertenezco a vuestro colegio,por lo tanto no soy socia,pero ponéis que solo habrá servei de acogida para los socios del AMPA.No es un poco incoherente vuestra invitación,porque me invitáis a asistir pero dejáis a nuestros hijos fuera...?

"L'entrada és lliure a tothom, sigui o no família de l'escola.

Hi haurà servei gratuït d'acolliment per als infants en edat escolar (de 3 a 12 anys) de les famílies sòcies de l'AMPA."

Mi hijo de 7 años donde lo dejo y si entra conmigo...

Oriol H ha dit...

Hola. Potser no està ben explicat. Hi haurà servei d'acollida per a tothom: per als socis serà gratuït; per als no socis, haurem de cobrar 1,5 euros/infant per cobrir l'assegurança obligatòria. No estava ben especificat, ho sentim. Esperem que això no suposi un entrebanc per a ningú. El nostre objectiu és que vingui com més gent, millor. La presència dels Mossos d'Esquadra i el tema s'ho mereixen. Perdoneu les molèsties o malentesos que us haguem ocasionat.
Oriol Homar, administrador del bloc

Anònim ha dit...

entendido.Gracias Oriol