3/3/10

Proposta de porxo nou

Presentada la proposta de l'escola per al nou porxo del pati.


Els darrers claustre de professors i consell escolar de centre van acordar proposar a la regidoria d'urbanisme un porxo d'uns 150 metres quadrats acompanyat d'un passadís que permetria travessar el pati fins al gimnàs resguardats de la pluja i el sol.

La proposta ja estat enviada a l'arquitecte municipal, Manel Pacareu, i al regidor d'urbanisme, Xavier Alegre. Estem a l'espera de la seva resposta.

D'altra banda, ahir van arribar les màquines i van començar a treballar a tocar del pati. Estan aplanant el terreny que serà la prolongació del carrer Anselm Clavé i que enllaçarà amb el carrer del Pla.

2 comentaris:

Jaume Solé ha dit...

Està molt bé la proposta de fer un porxo per poder aprofitar el gimnàs els dies de pluja. A qui se li deuria acudir fer un gimnàs apartat de l’escola sense ja d’entrada projectar el porxo.

Aprofito aquest espai per demanar dues coses: la primera i pensant en el porxo, s’ha pensat en que a més de comunicar l’escola amb el gimnàs és pugui habilitar com entrada a l’escola els dies de pluja. Actualment, els nens quan plu han d’esperar-se a fora sota la pluja fins a que l’escola obri les portes. Habilitant un porxo al costat del carrer Anselm clavé és podria donar servei a totes dues necessitats.

La segona és que s’hauria d’insistir a l’Ajuntament i a la conselleria de la necessitat d’arreglar el sostre de les aules d’educació infantil. Aquet sostre és d’uralita, no aïlla correctament i per aquest motiu les aules dels més petits són fredes a l’hivern i caloroses a l’estiu.

Cordialment,

Jaume Solé

Anònim ha dit...

Hola. Jaume estic d'acord amb tu totalment. I encara diré més, el sostre de les aules d'Infantil té goteres. Més raó per arreglar-lo.