24/4/10

Lliurament de premis del concurs literari

Jornada de festa i portes obertes per Sant Jordi.

La tarda de la diada de Sant Jordi s'obre a les famílies des de fa uns anys. D'una banda s'ha fet el lliurament dels premis del concurs literari, en totes les seves categories, i el dels premis a la millor rosa, que organitza la biblioteca escolar.

L'escola ha realitzat un llibre digital amb un petit recull de contes, dibuixos, endevinalles, notícies realitzat per l'alumnat. El podeu consultar punxant aquí.


La cerimònia s'ha completat amb la lectura de poemes i amb una passejada del drac de P3 i P4 i els balls dels nens i nenes de P5 (el ball de Sant Farriol) i 2n (el ball de la civada), 4t (una sardana) i 6è (un ball de bastons) de primària.









D'altra banda, en acabada la festa al pati, els pares i mares han pogut entrar a les aules i compartir i gaudir de les manualitats que s'han fet durant tots aquests amb motiu de Sant Jordi i les jornades culturals dedicades al pa.

2 comentaris:

Jaume Solé ha dit...

A l'Adrià (6è), el Miquel (2n), la Susi i al Jaume ens ha agradat molt veure la festa i els balls. Gràcies per penjar aquests videos tan macos.

Anònim ha dit...

És un luxe tenir un bloc tan ben cuidat. Felicitats Oriol! I felicitats a tots els nens i les nenes de l'Espriu que ho van fer molt i molt bé.