2/6/10

Festa i sopar de fi de curs

19 de juny, la Festa i el sopar de fi de curs!!

A partir d'avui podeu comprar els tiquets per al sopar de fi de curs que cada any organitzem per a l'escola. És el dia de la gran festa de les famílies. Al matí podreu trobar les atraccions de cada any: tallers, inflables, ball, partits de bàsquet, jocs gegants, karaoke i molta diversió... L'entrada està reservada a les famílies sòcies de l'AMPA. Tots els alumnes de l'escola tindran una ampolla d'aigua de franc i també tindreu servei de bar a preus populars.


Al vespre, el sopar de comiat del curs... i de comiat als nens i nenes de sisè, que deixaran l'escola per anar a fer l'educació secundària. Els tiquets costen el mateix que l'any passat, 20 euros per persona. Els nens i nenes de sisè que són socis, tenen el sopar pagat. Els que no són socis, poden venir al sopar pagant 10 euros per persona.

Els podeu comprar del 2 al 7 de juny. Els dies 2, 3 i 4, de 8,45 a 9,15 i de 16,45 a 17,15. El dilluns, 7 de juny, que ja hi ha jornada intensiva, l'horari serà de 8,45 a 9,15 i de 12,45 a 13,15 h. Un cop passat aquest termini no s'acceptaran peticions.

Us hi esperem !!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial!!!!!
Nosaltres ens apuntem tots!!!!
Segur que estarà igual o millor que l'any passat.
LUCRISALF