20/4/12

Reunió informativa: reutilització de llibres

Dimecres, 25 d'abril a les 17:00 h

Les famílies que actualment tenen fills/filles a segon de primària estan convocades, si volen, a una reunió informativa del programa Cuida'm i passa'm de reutilització de llibres de text. Evidentment, si alguna altra família hi està interessada, dels cursos 3r a 6è, també hi pot venir.

Aquesta és una iniciativa d’escola i és completament voluntària. S’hi poden apuntar les famílies que vulguin. L’objectiu és la reutilització dels llibres de text d’aquests cursos, de 3r a 6è, exclusivament, ja que els dels altres cursos, malauradament, es guixen. Cal fer notar que això no afecta els quaderns de treball, que són personals i no es poden reutilitzar.

El funcionament s’assembla al d’una biblioteca: els llibres es deixen en préstec durant tot un curs a les famílies a canvi del pagament d’una petita quota per alumne. Al final del curs es retornen els llibres, en bones condicions d’ús. Amb la quota es compren els llibres que calgui, segons la demanda de cada any o que hagin anat quedant massa deteriorats. La quota és un element solidari i de col·lectivització.

Per poder fer tot això cal l’ajuda de les famílies. Ajuda a final de curs, sobre tot per revisar esl llibres retornats, fer recompte de llibres, calcular els que necessitem per ajustar la demanda a l’estoc disponible i fer la comanda.

I cal signar un compromís-decàleg de normes, que també us podeu descarregar aquí.

Com sempre, hi haurà servei d’acolliment gratuït per a les famílies que ho necessitin.

Us hi esperem!!