26/4/12

Reutilització de llibres: pagament quota 2012-13

2, 3 i 4 de maig

La setmana vinent cal pagar la quota del curs vinent del programa de reutilització de llibres de text Cuida'm i passa'm. Les famílies que ja hi esteu participant, heu d'ingressar al nostre compte corrent de Caixa Penedès la quantitat de 10 €. Recordeu: 2, 3 i 4 de maig.

Recordeu que un cop pagat, cal portar el justificant de pagament, amb el nom, cognom i curs actual de l'alumne/a. Cal fer-ho abans del 9 de maig. Un cop passat aquest termini no s'acceptaran més quotes. Descarregar full de pagament (pdf, 91 Kb)

Igualment, podeu consultar l'estat de comptes actual i el pressupost que hem elaborat per a aquest curs, que és molt probable que haguem de fer una compra important de llibres, ja que alguns comencen a estar bastant malmesos després de tres anys de reutilització. Descarregar (excel, 57 Kb).

Les famílies de segon curs i les d'altres cursos que es vulguin incorporar a aquesta iniciativa, ho poden fer també, mitjanaçant el pagament de 15 € com a quota d'ingrés. Descarregar full de pagament (pdf, 162 Kb). En aquests casos, també s'ha de retornar el justificant de pagament abans del 9 de maig, i portar signat el decàleg que serveix de compromís i adhesió a aquesta iniciativa.