19/6/12

Retorn de llibres reutilitzats

Dijous 21 de juny

Us recordem que si esteu apuntats a fer reutilització de llibres de text, el penúltim dia de classe, el 21 de juny, dijous, cal deixar a classe els llibres. Les tutores de cada classe els recolliran i ens els faran arribar. I aleshores ve la següent part: la revisió de l'estat d'aquests llibres. Per la qual cosa us citem

dilluns, 25 de juny
a partir de les 16:00 h.
a la biblioteca de l'escola

Cal que vingui com més gent millor. Abans acabarem. Si sóm pocs, haurem de venir més dies. Correu la veu. Que s'apunti també les famílies de segon, que revisaran els llibres que tindran el curs que vé.

IMPORTANT 
Llibre de Medi - 5è i 6è
El llibre de Medi no estava inclòs en el lot de llibres susceptibles de ser reutilitzats però hem comprovat que, tret d'una mestra, les altres no han donat indicacions per subratllar-lo. Es tracta d'un llibre que costa 39 € i que gairebé amb tota probabilitat canviarà l'any vinent. Per aquests dos motius l'hem inclòs aquesta vegada en el lot. Ara bé, és de les famílies. L'heu pagat vosaltres. Però us demanem que, si no l'heu compromès amb algú altre, el deixeu a l'escola amb la resta de llibres. Nosaltres el farem durar tant com poguem.

Evitem que algú se l'hagi de comprar. No el guardeu per a fills més petits. Siguem solidaris.

Moltíssimes gràcies.