20/6/12

Tercers classificats en handbol

XII Torneig Mini-Handbol Sant Feliu

El passat 9 de juny el nsotre equip de handbol es va classificar en tercer lloc en la categoria benjamí de primer any. Va ser un matí complet, amb cinc partits i molta esportivitat. El grup estava format per l'EH SL Andrey Xepkin "B", escola Mestral "A", escola Mestral "B", CH Martorell "B", CE Molins de Rei "B" i nosaltres. Moltes gràcies a la inestimable feina que han dut a terme el Josep Mª Grau i en Xavier Magrazó durant aquest curs.

Aquí teniu unes imatges cortesia de la família Olona Ibáñez, amb Andrey Xepkin inclòs.


Ens retrobem el mes d'octubre, quan comencin de nou les activitats extraescolars. Bon estiu, esportistes!!

2 comentaris:

eva escuredo ha dit...

En realidad, después de reclamar y hacer el recuento de nuevo se confirmó que quedamos segundos.

Por cierto que hubiera estado bien contar con mas camisetas de manga corta. Al parecer no todos los anteriores usuarios las devolvieron a tiempo al ampa. Desde aqui quisiera recordar a los padres que las camisetas son del ampa y las compartimos entre varios equipos. Es necesario entregarlas al ampa sin demora para evitar que los niños tengan que jugar en pleno verano con manga larga o intercambiar en el mismo partido las camisetas entre varios niños. Por higiene y porque no es nada agradable con la calor que hace jugar en manga larga.

Eva Escuredo

Oriol Homar ha dit...

Gràcies, Eva, per les teves apreciacions.

Ho tindrem en compte per al curs que ve. La veritat és que encara no ens havíem trobat amb una situació semblant, en què ens hagin coincidit partits de bàsquet i handbol en tan poc espai de temps. Mirarem de tenir dues equipacions i que així no hi pugui haver aquests problemes.