14/7/12

Nova direcció a l'escola

Mercè Sacristan, Socorro Aparicio i Mercè Sunyer, nou equip directiu

Finalment hi ha hagut tres voluntàries per assumir la direcció de l'escola després que la directora dels últims sis anys, Marta Navarro, comuniqués la seva intenció de deixar el càrrec en finalitzar el curs i, juntament amb ella, la cap d'estudis i la secretària, dos càrrecs proposats i vinculats directament a la direcció. Durant dues setmanes han estat múltiples i continuades les reunions del claustre del centre i de la inspecció d'Ensenyament.

Durant l'últim Consell Escolar del curs, el 28 de juny, la inspectora va comunicar la notícia que hi havia voluntàries del mateix centre i que, per tant, no caldria buscar algú de fora per assumir aquestes tasques. El nou equip directiu queda format de la següent manera:
  • Mercè Sacristan, directora
  • Socorro Aparicio, cap d'estudis
  • Mercè Sunyer, secretària
La Junta de l'AMPA estem molt satisfets/etes de la manera com s'ha resolt el relleu, en un moment tan delicat i complicat per al futur de l'escola pública. Creiem que la millor solució era aquesta, el relleu d'algú provinent de dins de l'escola, que ja conegui el tarannà i la trajectòria del centre, amb noves ganes i empenta renovada. Sabem de l'esforç que suposarà per a elles i per a tot el claustre, sabent el panorama que li espera a l'ensenyament públic, oferim tota la nostra dedicació i col·laboració en aquest sentit, el manteniment si no la millora dels estàndards de qualitat assolits fins ara. Estarem al seu costat i comptaran amb el nostre recolzament per a tot el que impliqui el bon funcionament d'aquest engranatge complex, delicat, importantíssim que és l'educació de la pròxima generació.

També agraïm l'enorme tasca duta a terme durant aquests sis anys per l'anterior equip directiu, la seva bona predisposició, maneres, dedicació i 'savoir faire'.