4/4/13

Reunió de reutilització de llibres de text

10 d'abril a les 17 h.

Com cada any, convoquem la reunió del programa de reutilització de llibres de text Cuida'm i passa'm.

Estan convocades les famílies de 2n, 3r, 4t i 5è, les que s'hi vulguin apuntar i les que ja hi estan apuntades, doncs hi ha unes quantes novetats. Hi haurà servei d'acolliment gratuït per a les famílies que ho necessitin.

  • Els llibres que abans gestionava l’escola, Llengua catalana i Anglès, passen a formar part del lot de reutilització. De manera que a partir d’ara només tindran accés a aquests llibres reutilitzats els membres del programa Cuida’m i passa’m.
  • Gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Feliu, disposarem de diners per a aquest concepte, de manera que mantenim la quota dels últims anys: 10 € per alumne/a ja inscrit i 15 € per alumne/a de nova incorporació.

Exemples d'estalvi, amb els preus del curs passat.

3r i 4t
Preu del lot complet: 197,53 €
Preu amb llibres reutilizats: 99,84 € + quota

5è i 6è
Preu del lot complet: 210,98 €
Preu amb llibres reutilizats: 47,48 € + quota

Per als qui encara no ho sabeu us n’expliquem el funcionament, que és similar al d'una biblioteca:
  1. Els llibres es deixen en préstec durant tot un curs, en aquest cas a canvi del pagament d’una quota per alumne.
  2. A final del curs es retornen els llibres, en bones condicions d’ús.
  3. També a final de curs cada classe forma un grup de voluntaris/ies per revisar els llibres retornats, fer-ne recompte, calcular els que fan falta i fer la comanda.
  4. Els llibres que cal renovar perquè s’han fet malbé o que no estan en estoc es compren amb els diners disponibles cada curs
El pagament de la quota es farà a començaments del mes de maig. Ja us n'explicarem com i quan. Recordeu que cal pagar la quota en el termini establert per no quedar-se fora. I que, per a les noves inscripcions, cal portar signat el decàleg-compromís. Descarregar (doc, 40 Kb).

Més informació: Cuida'm i passa'm (pdf, 107 Kb).