23/4/13

Setmana reivindicativa

Del 22 al 28 d'abril

Us animem a participar en la SETMANA DE MOBILITZACIONS PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, del 22 al 28 d’abril, convocada a tot Catalunya de forma unitària per la comunitat educativa (mestres, mares i pares d'alumnes, estudiants, sindicats) en protesta pel projecte de llei presentat pel ministre Wert i les retallades en educació del govern català.

Ha arribat el moment, ara més que mai, de plantar cara a les retallades que està patint l'educació dels nostres fills i filles. No ens podem permetre fer un pas enrere, hem de continuar endavant, defensant un ensenyament de qualitat i amb igualtat d'oportunitats per a tothom. Pares i mares d'alumnes, mestres, estudiants i sindicats fem un front comú per oposar-nos a aquests atacs i també per rebutjar la futura llei LOMCE proposada pel ministre Wert.

Durant aquesta setmana reivindicativa, us animem a participar activament organitzant assemblees, tancades, debats, xerrades, etc o qualsevol acció que volgueu impulsar.

> Dimarts 23 d'abril, organitzarem un Sant Jordi reivindicatiu perquè es visualitzi públicament la nostra lluita conjunta.

> Dijous 25 d'abril, farem tancades a les escoles. A Sant Feliu es farà una concentració a la Plaça de la Vila.

> Diumenge, 28 d'abril, culminarem la setmana amb una gran manifestació unitària pels carrers de Barcelona.