4/12/13

Xerrada: Per què dir no a la LOMCE

Dimarts, 10 de desembre, Ateneu Santfeliuenc, 19 h.

Xerrada a càrrec de Manu Andueza. Manu Andueza és psicopedagog, mestre i secretari de l'AMPA Salvador Espriu. Organitzada per la Comissió Antiretallades AMPAS Sant Feliu. Amb el suport de la USLA i FaPaC.

Les ampes de Sant Feliu hem organitzat conjuntament una xerrada per informar amb detall de tots els punts que toca la recentment aprovada Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), també coneguda com a 'llei Wert', àmpliament contestada per tots els estaments de la comunitat educativa i aprovada únicament amb els vots del Partit Popular al Congrés dels Diputats.

A més a més del que pot suposar la LOMCE per al model educatiu català basat en la immersió lingüística, també ens informarà del pas enrere que suposa centralitzar una part molt important del currículum escolar, de la imposició de revàlides, del blindatge que es fa de l'escola concertada, de la pèrdua de participació democràtica que suposa buidar de contingut els consells escolars, del que suposarà per als alumnes amb més dificultats, del model centralitzat d'avaluació, etc...

Us animem a tots i totes a venir i dir la vostra.

El futur dels nostres fills i filles està en joc.

Informeu-vos bé del que suposa la LOMCE!!

Recordeu:

Dimarts, 10 de desembre, 19:00 h.
Ateneu de Sant Feliu de Llobregat
Carrer Vidal i Ribas, 25