16/1/14

Assemblea FaPaC comarques

Manresa, IES Lacetània, dissabte, 25 de gener, 9 - 18 h.

La FaPaC convoca l'assemblea territorial, enguany concebuda més com una Trobada d'AMPA per parlar d'allò que ens interessa i ens preocupa, dels nostres projectes i activitats, dels reptes i com afrontar-los plegats.

L'assistència del major nombre d'ampes possible és molt important, ja que és el marc on podeu dir la vostra, aportar les vostres propostes de cara a l'Assemblea General de la FaPaC de l'abril.

ACTIVITATS PREVISTES

Volem aprofitar aquesta ocasió també per gaudir i fer-ne una festa per l'educació pública. Hem preparat diverses activitats pensades per a grans i petits i per a tots els acompanyants:
  • Conferència – xerrada, sobre la LOMCE, un despropòsit?
  • Taller per saber com fer un projecte, en el qual podrem aprendre i les claus a tenir en compte a l'hora d'elaborar un projecte d'AMPA. Aquest punt pot ser molt interessant si valoreu presentar-vos en la propera edició dels Premis FaPaC.
  • Sessió informativa de protecció de dades per saber com hem de gestionar les dades dels socis de l'AMPA i conèixer tot allò que hauríem de tenir present per complir la normativa.
  • Concurs de pastissos obert a tothom. En finalitzar la competició, després de dinar hi haurà degustació de tots els pastissos presentats.


CLOENDA FESTIVA - TABALADA

Com a cloenda de la trobada d'AMPA, farem una tabalada pels carrers de Manresa, volem que tothom sàpiga que som allà i que pares, mares i famílies treballem per una educació pública de qualitat. Si teniu gegantons o capgrossos porteu-los, segur que els farem servir.


INSCRIPCIONS

Ja us podeu inscriure a l'Assemblea. Feu-lo quan abans millor a través d'aquest enllaç AQUÍ.

DESCÀRREGA MATERIAL D'INTERÈS