2/3/14

La salsa de l'Espriu, primer premi infantil 2014

Quart premi consecutiu de la comparsa del cole

Salsa, ritme llatí, vestimenta brasilera i molta marxa!! La comparsa del cole va tornat a guanyar ahir el primer premi de la rua de carnaval de Sant Feliu en categoria infantil.

La vestimenta tornava a estar estava composada a base de material reutilitzat, tal com s'ha fet fins ara. En aquesta ocasió es tractava de bosses metal·litzades d'aliments (patates, snacks, cafè...) i el model d'inspiració, el carnaval de Rio de Janeiro i la imatgeria carioca en general. El color base, el verd, amb variants blava i groga.





Felicitats a tothom!!

Moltes gràcies a tothom: les famílies que hi han participat, les qui hi han col·laborat (tot i que finalment no hi hagin desfilat), les que han organitzat, aportat material... i a totes per les ganes i la il·lusió que cada any hi aboqueu.

Gràcies especialment a la María Luque, perquè un any més ha fet una coreografia molt maca, adequada, lluïda, fàcil de seguir, per a totes les edats i a les seva empenta, que fa que la resta de la comparsa no baixi el ritme en cap moment.

I finalment, reconéixer la feina que han fet els encarregats de la carrossa, per les hores dedicades (a banda de les que han hagut de destinar a la disfressa), la creativitat, el 'saber fer' i el bon rotllo que hi ha hagut cada any.

...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre genial! Gràcies Oriol per aquestes imatges.
Ens retrobem l'any vinent.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats a la comissio de carnaval. Gracies per tota la feina feta i per tots els esforcos que hi heu dipositat.

Gracies a vosaltres hem pogut gaudir un any mes de l'alegria, el ball i la festa formant part de la rua.

Heu fet molt bona feina. I un cop mes, amb premi! Premi que us mereixeu i que compensa tot el gran esforc que heu fet.

Felicitats i a per un altra!

Familia Pahissa-Pascual

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alfonso Pino ha dit...

Va estar impresionant !!!!! Gràcies a tots per fer posible aquest gran dia !!!!!

Familia Pino Martinez

Alfonso Pino ha dit...

Va estar impresionant !!!!! Gràcies a tots per fer posible aquest gran dia !!!!!

Familia Pino Martinez