17/5/15

Exposició de pintures de Mònica Villahizán

Aula de Cultura de l'Ateneu, del 15 al 29 de maig
De dilluns a divendres, de 18 a 21 h

Hi havia una vegada una nena que somiava en ser pintora...
i ara que és gran continua somiant!

Us comuniquem que la nostra companya Mònica Villahizán, mare de l'escola, exposa a l'Ateneu Santfeliuenc, a l'aula de cultura. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres, de 18 a 21 h., amb entrada lliure.

Mònica Villahizán va estudiar pintura a l'escola Massana, ha fet vàries exposicions individuals i col·lectives i fa classes de dibuix i pintura a nens i nenes de l'Ateneu Santfeliuenc i a l'escola Salvador Espriu.

Aquesta exposició està formada únicament per les seves últimes obres, en què improvisa amb pigments i altres ingredients, creant el seu propi i singular estil: l'improvisionisme.


L'Ateneu Santfeliuenc, amb la col·laboració del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu inicia un programa estable d'exposicions sota el nom d'Arteneu. Aquestes mostres seran una eina de difusió artística de la nostra ciutat amb exposicions col·lectives i individuals, procurant abastar diferents disciplines.

El projecte Arteneu té el propòsit de posar en contacte la població de Sant Feliu amb la creació artística, tant la que es fa a la nostra ciutat com a la comarca.