2/6/15

III Festa superesportiva

Divendres, 5 de juny, de 16:45 a 20:00 h.

Torna la Festa Superesportiva de fi de curs!!
Aquest cop amb cuina i dibuix i pintura!!

Com l'any passat, tots/es els/les alumnes de l'escola estan convidats/es a gaudir d'una tarda d'esports. Masterclass de zumba a càrrec de l'Eze, un partit de futbol, un partit de bàsquet i una mostra de la resta d'extraescolars esportives, -psicomotricitat, inici a l'esport, kuk sool won i patinatge-, a les quals cal sumar cuina o dibuix i pintura. Totes elles us faran una mostra del que han après al llarg d'aquest curs. Aquesta mostra substitueix a la jornada de portes obertes que fèiem fins ara.

Però encara hi haurà un munt de coses més per a tothom. Teniu els tallers de manualitats, maquillatge, trenetes, polseres, ajudar a pintar una part del mur del pati, provar les nostres receptes, jugar al voleibol inflable, activitats de circ, els jocs de fusta de la furgoneta màgica...

Ja sabeu: recolliu el vostre dorsal a l'entrada i aneu recopilant gomets amb cada activitat. Un cop en tingueu 5 com a mínim rebreu la sorpresa superesportiva d'aquest any.

Tots els nens i nenes tindran una ampolla d'aigua gratis, per cortesia de les famílies (de tota l'AMPA) i a més, hi tornarà a haver berenar, entrepà + beguda a preus molt econòmics, per cortesia de la colla Espriueta.

No deixeu de venir!! Divendres ens veiem i celebrem que ja s'acaba el curs.