30/12/15

No al tancament de línies de P3

Abaixar ràtios i mantenir les mateixes línies de P3 el curs vinent

No al tancament de linies de P3
Abaixar la ràtio d’alumnes per classe tant a l’escola pública com a la concertada perquè no calgui tancar cap línia de P3 el curs vinent. Amb aquest objectiu s’han començat a mobilitzar associacions de famílies, mestres, associacions de veïns, sindicats i partits polítics de Sant Feliu. Davant la baixada demogràfica que es preveu per al proper curs, es demana al Departament d’Ensenyament que baixi el nombre d’alumnes per classe i d’aquesta manera es millori la qualitat de la docència. I a més a més es preservi el dret de les famílies a escollir l’escola que volen per als seus fills, dret que es vulnera si, com ja ha fet altres vegades el Departament, es tanquen línies de P3 abans que es facin les preinscripcions.

La primera reunió es va celebrar el dia 22 de desembre al CC les Tovalloles. En aquesta trobada es van començar a organitzar i planificar accions per aturar aquesta possibilitat, que decideix el Departament d’Ensenyament després d’escoltar i informar a la Taula Mixta de Planificació Educativa, on també hi és representat l’Ajuntament, i que s’ha de reunir l’11 de gener.

Reunió CC les tovalloles 22 desembre 2015

A banda d'això, la FaPaC també s'està mobilitzant i posant en marxa accions de resistència a diverses poblacions per aturar el mateix: el tancament de línies de P3 abans de les preinscripcions.

FaPaC bones festes 2015 i no al tancament de linies de P3