2/3/16

Assemblea general 2016 de la FaPaC

Dissabte 12 de març, Ripollet, escola Els Pinetons

Les AMPA de Catalunya celebrem l'Assemblea General a l'escola Els Pinetons de Ripollet sota el lema "Transformem l'educació". Farem balanç del curs, definirem el pla de treball i renovarem la Junta.

L'Assemblea d'enguany és clau. Hem d'aprofitar aquest espai per fer visible la importància que tenim les famílies en l'educació, per incidir en la seva millora, per transformar aquells aspectes amb els quals no hi estem d'acord. Ens hi juguem molt!  No hi falteu! 

Per facilitar­-vos l'assistència, si teniu fills i filles entre els 1 i 16 anys d'edat us recordem que hi haurà servei de lleure gratuït per a la mainada. Quan empleneu el formulari d'inscripció no oblideu d'informar-nos del número d'infants i adolescents que us acompanyaran.

Entreu al Formulari inscripció i a l'Espai web AGO 2016, on hi trobareu tots els detalls, informació pràctica i inscripcions.

Les assemblees generals de la FaPaC són el nostre espai de participació. Dissabte 12 de març gaudirem d'un matí de treball i d'intercanvi, una oportunitat per conèixer-nos, compartir experiències i projectes i treballar plegats per incidir en l'educació dels nostres fills i filles.

Les més de 2.200 AMPA federades estem cridades a participar-hi. 

Enfortim la nostra lluita col·lectiva per la millora de l'educació!