27/5/16

Festes de primavera del barri Falguera

L'Espriueta, a les activitats infantils el dissabte 28 de maig al matí

La Xarxa del barri Falguera, constituïda per una desena d'entitats, organitza  la Festa de Primavera aquest cap de setmana. Les activitats es duran a terme a les places de Falguera i Alfons Comín, des de divendres 27 fins al diumenge 29 de maig.

El divendres 27 començarà la festa, a les 17.30 h, amb un berenar a la plaça Falguera i una cercavila d'activitats familiars. A continuació hi haurà un bany d'escuma al pati de l'escola Falguera.

Durant el dissabte 28 la plaça d'Alfons Comín acollirà a partir de les 10 h diversos tallers infantils i solidaris i després una sardinada popular. La Colla Espriueta participarà en l'organització d'aquests tallers infatils. A la tarda es jugarà un partit de futbol a l'escola Falguera i a les 18.30 h començarà un espectacle de ball de la Peña Luis de Córdoba. Posteriorment, hi haurà un concert flamenc de guitarra i caixa de la mà. A partir de les 23 h i fins a la matinada, discomòbil.

El diumenge 29 es farà la tabalada a partir de les 11, que començarà a l'escola Falguera i seguirà pel carrer de Sant Josep i la plaça d'Alfons Comín. Al mateix escenari, a les 12 h, hi haurà una masterclass de country seguida d'un vermut popular i un dinar de germanor i un quinto popular solidari.