8/11/16

Recollida de dades bancàries

Retorneu l'imprès fins a l'11 de novembre

Apreciades famílies

Hem passat als vostres fills/es una circular per tornar a recollir les dades bancàries de cada família. El motiu és que la normativa bancària ha canviat i ara s'utilitza el codi IBAN en comptes del codi CCC. Això implica més seguretat per a les famílies a l'hora de gestionar el pagament dels seus rebuts i una major seguretat jurídica en cas de discrepància. En tot cas, és obligatori tenir per escrit aquest consentiment.

Aquesta informació només la utilitzarem per cobrar la quota de soci de l'AMPA o de la colla Espriueta en cas que en formeu part. Per res més.

Recordeu que sense el pagament de la quota no podreu gaudir de cap dels serveis que ofereix i/o gestiona l’Ampa: menjador, extraescolars, acolliment, carnaval, sopar de fi de curs, llibres de text...

És per aquest motiu que us demanem que empleneu el formulari que us adjuntem i ens el retorneu, o bé a taulell de l’Ampa o bé a través del tutor/a dels vostres fills/es, el dia 11 de novembre com a molt tard. Si us plau, poseu el número de soci de la família.

Només cal que ens retorneu un exemplar per família.

Sio no us ha arribat, us podeu descarregar el formulari de domiliació (pdf, 135 Kb).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

La Junta