25/11/16

Votacions obres d'estiu 2017

Fins al 30 de novembre. Últims dies!!

Si encara no heu votat quines obres preferiu que es duin a terme l'estiu de 2017,encara teniu uns dies per fer-ho. Es tracta de la proposta de l'Ajuntament. Hi ha múltiples obres possibles i s'executaran aquelles.

Totes les persones empadronades a Sant Feliu i majors de 16 anys podran votar i decidir sobre les obres d'estiu. Cada persona podrà votar tres propostes per cada eix.

Per facilitar la presa de decisió a les persones que vulguin exercir el dret a vot, del 7 al 30 de novembre es podrà consultar a través del  web Obres d'Estiu un dossier informatiu amb totes les propostes ciutadanes. Cada proposta validada tindrà una fitxa amb informació del seu pressupost, ubicació, fotografia, etc.

L'1 de desembre de 2016 es faran públics els resultats de les votacions en els diferents mitjans de comunicació municipals. Les actuacions més votades seran les que s'executin fins a completar el pressupost assignat.

Aquesta és la segona vegada que la ciutadania pot p articipar i decidir en què invertir una part dels diners del pressupost municipal i en quines obres. En concret, a partir de les propostes del veïnat es definiran les actuacions del Pla de Millora de l'Espai Urbà, projecte que té assignada una partida econòmica de 400.000 euros per al 2017.