20/3/17

Mobilitza't per la selva

Porta els teus mòbils en desús i ajuda la República Democràtica del Congo

Davant la insaciable demanda de coltan i els conflictes que això genera, tenim l’oportunitat de ser sostenibles i solidaris amb la campanya “Mobilitza’t per la selva” impulsat per l'Institut Jane Goodall.

Donant els teus mòbils que ja no utilitzes, ens ajudaràs a:
  • Reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components
  • Reciclar elements útils i disposar adequadament dels materials tòxics, evitant la contaminació del medi ambient
  • Recaptar fons per als programes educatius, de conservació i de suport al desenvolupament sostenible de ciutadans en la conca del Congo, i la tasca del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga

Si vols ser part de la solució, pots portar el/s teu/s mòbil/s a l'escola i l'escola els farà arribar a l'Institut Jane Goodall. Cal enviar només telèfons mòbils, en funcionament o no, amb bateria (però sense carregador, tarja SIM ni cap altre element).

Per cada aparell reciclat, Movilbank aportarà un a part del seu valor a l’Institut Jane Goodall, segons el model del terminal. Així mateix, l’IJG sortejarà mensualment apadrinaments Chimpamig@s entre els donants, com a agraïment i per a mostrar-los l’impacte positiu de la seva aportació.

Aquells individus, escoles, organitzacions o empreses que recol·lectin 30 o més mòbils podran sol·licitar una recollida gratuïta a domicili, trucant a la companyia recicladora Movilbank al 902929605 i adjuntant l’etiqueta en l’enviament. L’IJG regalarà una subscripció anual a Chimpamig@s per a cadascun d’aquests enviaments, que deuen també enviar el seu e-mail de registre a info@mobilitzatperlaselva.org

1 comentari:

SithWolf ha dit...

a veure si aconseguim un bon munt!!!

Isarn