11/5/17

Taller de primers auxilis

Escola Salvador Espriu, (C/ Sant Joan, 10), 25 de maig, 17 - 21 h

Donat l'enorme èxit de convocatòria que va tenir aquest taller, el Programa de Suport a les Ampa de Sant Feliu torna a programar-lo per quadriplicat, el mateix taller a quatre escoles diferents.

En el taller de quatre hores es tractaran les eines i recursos que tenim per identificar una situació d'emergència: com es fa la posició lateral de seguretat, què és el suport vital bàsic, com es fa la reanimació cardiopulmonar i com s'utilitza el DEA (Desfibrilador Extern Automàtic).  Està adreçat a ciutadans en general, però en especial a tothom que estigui involucrat en activitats esportives i extraescolars.


A la nostra escola es farà el dijous 25 de maig, però hi ha tres sessions més, amb el mateix horari i amb la mateixa capacitat de places (15 cada sessió). Els altres tallers es faran a:
  • Escola Miquel Martí i Pol (C/ de les Roses, 113), 22 de maig
  • Escola Monmany (C/ Mas Lluí, 3), 23 de maig
  • Escola Nadal (C/ Eugeni d'Ors, 10), 24 de maig

La inscripció és gratuïta però com les places són limitades, es demana fer inscripció prèvia a suportampas@santfeliu.cat. Tenen prioritat les famílies d'aquestes escoles per davant de la resta de la ciutadania de Sant Feliu. Us podeu apuntar a la sessió que desitgeu, però les famílies del centre on es vagi a fer el taller tindran preferència sobre les altres. En cas que no s'omplin les 15 places, s'aniram completant fins arribar a aquest nombre màxim.

Aquest taller forma part de les sessions formatives per a famílies 2016-2017.

El cicle de xerrades està organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu a través del Programa de Suport a les AMPA i compta amb la col·laboració i suport de les ampes dels centres educatius de Sant Feliu.