13/6/08

Reserva llibres 2008-2009

RESERVA DE LLIBRES: Ja és el moment de reservar els llibres de text del curs vinent. A cada alumne hem lliurat un full amb els llibres que li toquen el pròxim curs. Empleneu aquest full i lliureu-lo al taulell de l'AMPA els dies 16 (dilluns), 17 (dimarts) o 18 (dimecres) en els horaris següents:

- de 8,45 a 9,30 h

- de 12,45 a 13,30 h

- de 14,45 a 15,30 h

Un cop feta la reserva us quedareu la part inferior de l’imprès. Amb aquesta part de l’imprès heu d’ingressar l’import dels llibres a qualsevol oficina de la Caixa del Penedès al compte que teniu anotat a la butlleta.

No us oblideu. Dijous 18, últim dia. Si heu perdut el full de reserva, us el podeu descarregar de l'apartat corresponent del bloc.



RECOLLIDA: Amb aquest resguard segellat per l'entitat bancària podreu recollir els llibres a l’escola.

  • Dimarts, 29 de juliol: de 9h a 13h i de 15h a 17h
  • Dimecres, 30 de juliol: de 9h a 13h i de 18h a 20h
  • Dijous, 31 de juliol: de 9h a 13h i de 15h a 17h
Com recordareu, reciclem els llibres de lectura de 3r, 4t, 5è i 6è. Aquest llibres seran re-utilitzats pels nous alumnes d’aquests cursos. Per això és necessari que es continuïn conservant com fins ara.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Oriol! Primer de tot felicitar-te pel blog.
Ara una exigència: Podries penjar el codi ISBM dels llibres?
Gràcies
Engràcia

Jaume Solé ha dit...

Abans de demanar els nous llibres pel proper curs, hauríem de saber quins llibres del nou curs és poden aprofitar dels alumnes del curs passat.

Si podeu penjar els codis dels llibres de l’any passat per comparar-los.

Gràcies

Jaume

Oriol Homar ha dit...

Hola a tots. És cert que els codis ISBN és l'eina adequada per saber si el llibre és el mateix o no i, per tant, si el podem re-utilitzar. Aquests codis ja els va facilitar l'escola quan va entregar la llista corresponent a cada alumne. De totes maneres, per si l'heu perdut o no hi heu parat atenció, us podeu descarregar de nou les llistes de l'escola. Estan penjades al post (o notícia) just anterior a aquesta, del dia 6 de juny. És el document tal qual ens el va passar la direcció. Si hi ha algun error, no en som conscients.

Jaume Solé ha dit...

Oriol, gràcies però no és això el que et demano.

si vull aprofitar els llibres del curs abans, hem de saber quins no hem de demanar de nou.

Aquest any no heu donat temps per poder contactar i revisar amb alumnes del curs d'abans i veure quins llibes podem reaprofitar.

Jaume