1/6/08

Sopar fi de curs

Com ja deveu saber, perquè hem passat un díptic a tots els alumnes, els tiquets per al sopar de fi de curs cal comprar-los la setmana del 2 al 6 de juny, exclusivament. Un cop passada aquesta data, quan haguem comunicat el nombre d'assistents, ja no podrem admetre més peticions. Els horaris per adquirir-los serà el següent:

De dilluns a divendres
de 8,45 a 9,15 h
de 15,45 a 16,15 h
de 16,45 a 17,15 h
Dimarts, dijous i divendres
de 14,45 a 15,15 h

Fins ara, el sopar ens l'oferia l'empresa que servia el menjar a l'escola, Rost-serv, a un preu molt arreglat. Des de l'inici de curs l'empresa que gestiona integralment el menjador de l'escola és 7 i tria. Hem parlat amb ells i també han accedit a oferir-nos un sopar a un preu molt ajustat, mantenint les característiques dels altres anys.

Aquest preu, inclou, com els altres anys, el servei de cambrers, les estovalles, coberts i el parament de les taules, el cafè i, naturalment, que no serà un càtering: el menjar serà elaborat aquella mateixa tarda. Cal afegir també que la Junta de l'AMPA s'ha encarregat de tots aquest tràmits i de contractar, un any més, un grup d'animació per entretenir els nens durant el sopar. També hi haurà servei de bar per al ball posterior al sopar.

7 comentaris:

Carmen Giró. Periodista. carmengiro@gmail.com ha dit...

Felicitats per tota la feina que us ha costat el sopar d'aquest any. Tenim una junta de l'AMPA que val un "potosí"!!!
Allà hi serem per animar el cotarro i per donar un cop de mà també.

Arturo Clemente ha dit...

Aprofito per escriure dues linies dins aquesta darrera informació penjada. I és que acabo de "descobrir" el vostre/nostre bloc. Enhorabona per l´espai, el seu contingut i tot l´esforc i il.lusió dels que ho feu possible.

Arturo (un pare de l´escola).

Anònim ha dit...

També m'afegeixo a les felicitacions per la creació d'aquest espai/bloc, i per tota la feina feta.

andreu (un altre pare)

Oriol Homar ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris de suport. Com es tracta del bloc de l'AMPA, està obert a tothom que hi vulgui col·laborar. Si algú de vosaltres voleu penjar informació, només cal que m'ho dieu i us explico com funciona això dels blocs. És molt fàcil. Només cal que us dongui autorització.

Anònim ha dit...

Hola a todos. En primer lugar felicitar a Oriol por este blog y por el esfuerzo que hay detrás de esta agradable ventana de l'AMPA. También quiero felicitar a Montse la administrativa de l'AMPA por su excelente trabajo. Y a los que están organizando la estupenda cena de fin de curso... En fin, como todos ya sabéis, el trabajo de una asociación de padres madres es en beneficio de nuestros hijos . La participación de los padres es fundamental para que un AMPA funcione y siga adelante... ¿hacemos memoria?: acolliment, actividades extraescolares, festival de fin de curso, la cena.. seguro que me olvido de algo, son tantas cosas..!!! Recordar que el AMPA SOMOS TODOS, no sólo los padres que forman parte de la junta !!! Seguro que todos podemos hacer algo para que todavía funcione mejor!! Cuantos más seamos mejor se podrá trabajar y más cosas se podrán hacer!
Nos vemos en la cena! ROSA

Anònim ha dit...

Escolteu m'agrada molt el blog i l'espai de l'ampa i evidentment felicitar la feina tan ben feta que fa aquesta ampa tan trempada.

No hi pot haver un espai general per dir la nostra?

Per cert,... no que el que s'escriu aquí ho veu tothom,.... je,je,je...

Ens veiem.

Anònim ha dit...

El sopar va estar molt ben organitzat, però va resultar car pel que és va oferir. En algunes taules hi havia 1 ampolla de vi per més de 10 persones i on era l'aigua? i els licors? Qui va veure els licors!

O l'empresa va calcular malament i no va arribar, o va calcular massa bé i va fer caixa.

Per lo demès, el partit molt bé, els tallers fantàstics i el nens i nenes, de lo millor de la ciutat.

Felicitats a tots i totes les persones de l'AMPA.