7/9/08

Cornisa reparada


Bones notícies per començar el curs. La reparació de la cornisa del porxo d'entrada a l'escola està en fase de reparació. Durant la segona quinzena d'agost van començar les obres previstes per l'Ajuntament i, a falta d'una setmana per a l'inici delnou curs, tot sembla indicar que estaran enllestides a temps.


Aquestes fotografies, fetes el dimecres passat, dia 3, mostren com la feina grossa, la part frontal del porxo, ja està feta. Ara només queden petits detalls menors: acabar de pintar les columnes metàl·liques, algun retoc d'última hora i desmuntar la bastida. Esperem que la reparació aguanti al menys tants anys com l'obra original.

Hem de reconéixer que aquest cop l'Ajuntament ha complert amb els terminis i la seguretat dels nostres fills, pel que fa a aquest aspecte, està garantida.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues a mí me parece estupendo que ya esté arreglado. Me alegro porque era muy necesario yo sobre todo porque se haya hecho antes de empezar el colegio. Como debe ser..
Ya queda menos para empezar el curso..... !Espero que todos hayamos cogido fuerzas estas vacaciones para empezar lo mejor posible!

Anònim ha dit...

Doncs la meva opinió és que aquest ajuntamen fa VERGONYA de que fa més de 2 mesos (gairebé després d'acabar la setmana santa) encara no ho hagi arreglat. ara, per fi, ho aconseguim, però a dia d'avui 9 de setembre encara no hagin tret els andamis i els nens del casal de setembre no poden baixar per la porta de parvulari perquè està l'andami barrabt el pas. Quin desastre d'Ajuntament!!!

Anònim ha dit...

Pues lo importante es que ya se haya hecho la reparación. Habría que saber el motivo por el cual se ha empezado más tarde. Siempre se puede preguntar en el departamento correspondiente del Ayuntamiento el porqué de empezar a arreglarlo más tarde de lo que consideramos normal. Se llama y la está.. Hombre si están los andamios, por seguridad pienso que es mejor que los niños no entren por la puerta del parvulario. Entiendo que habrán entrado por la puerta principal del colegio ¿no?. La dirección del centro seguro que sabe lo que tiene que hacer si esos andamios siguen ahí todavía con el inicio del curso al caer. Para mí lo más importante es que ya lo hayan arreglado.
Feliz inicio de curso a todos