9/9/09

Llibres de català, llestos


Ja estan folrats i llestos.

Els llibres de català de 3r, 4t, 5è i 6è, comprats amb una subvenció del Departament d'Educació, van arribar ahir i avui han estat folrats per un esforçat i voluntariós grup de mares de l'escola. Els alumnes els tindran dilluns a les aules.

Com us vam informar, aquests llibres han estat comprats amb una subvenció destinada a la reutilització de llibres de text i material escolar que ja fa quatre anys rep la nostra escola. Fins ara es destinaven aquests diners a la compra de diccionaris, atlas, llibres de lectura i altre material didàctic. En aquest cinquè any s'enceta una segona fase. El nostre centre va decidir començar ara amb els llibres de text i en concret amb els de català dels cursos de cicle mitjà i superior, que són els que es poden reutilitzar.

Com deveu recordar, aquests llibres, adquirits amb diner públic, són propietat de l'escola i s'hauran de retornar en perfecte estat a final de curs. És, per tant, una opció voluntària acollir-se o no a aquest programa. Cada família va haver de manifestar la seva elecció en una enquesta realitzada per la direcció del centre el mes de juny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé! Una vegada més cal felicitar la gent del Salvador Espriu per l'eficàica i l'eficiència demostrades.
D'altra felicitar al nostre blocaire per la ràpidessa en incorporar les novetats al nostre blog