9/6/10

L'hora dels llibres de text

Arriba el moment de pensar en els llibres de text del proper curs.

Aquesta setmana us repartirem el full on es detalla el calendari per fer la reserva, pagament i recollida dels llibres. Per causes alienes a nosaltres, encara no disposem dels preus. Esperem que us els poguem comunicar al més aviat possible. Sigui com sigui, serà en els pròxims dies i per fer la reserva disposareu dels següents horaris:

1. Reserva dels llibres
16, 17 i 18 de juny
matí: de 9 a 9,30
migdia: de 13 a 13,30
tarda: de 16,45 a 17,45

2. Pagament

Un cop hagueu fet la reserva, com ja sabeu d'altres anys, cal fer el pagament al banc. No cal còrrer, teniu de marge el mes de juliol. Cal haver-ho fet, això sí, abans de recollir-los i cal portar el justificant bancari de pagament.

3. Recollida
Dimarts, 27 de juliol
Matí: de 9 a 10
Migida: de 13 a 14
Tarda: de 16 a 18

Dimecres, 28 de juliol
Matí: de 9 a 10
Migdia: de 13 a 14
Tarda: de 17 a 20

Reutilització de llibres de text

D'altra banda, tal com us hem comunicat al llarg del curs, posem en marxa el programa de reutilització de llibres de text Cuida'm i passa'm, al qual s'hi poden apuntar les famílies sòcies amb alumnes en els cursos de 2n a 5è, és a dir, les famílies que necessitaran llibres de 3r a 6è.

Només es poden reutilitzar els llibres de text. Els quaderns de treball cal seguir-los comprant. Ho podeu fer pel procés habitual, amb nosaltres, o allà on volgueu.

Molts de vosaltres ja ho heu fet. Si us hi voleu apuntar encara hi esteu a temps, només cal que ompliu el full de compromís on hi ha el decàleg de normes que seguirem entre tots i fer-lo arribar a la tutora del vostre fill/filla, que ens el donarà a nosaltres. El primer any, les famílies de 3r, 4t i 5è, aporten els seus llibres usats per poder començar. Tothom paga una petita quota per pagar entre tots els llibres que faltin o que estiguin massa malmesos.

Un dels pilars del programa, i que consta com un punt principal dels compromisos, és la col·laboració de les famílies. Per tirar-ho endavant necessitem la vostra col·laboració per revisar els llibres usats, fer l'inventari i confeccionar la comanda. Ho farem la setmana del 28 de juny al 2 de juliol. Abans no es pot fer perquè les famílies encara han pogut entregar els seus lots de llibres. Cal la vostra ajuda. Necessitem 4 voluntaris per classe.

Si voleu tota la informació, la podeu descarregar aquí.

Ànim, quants més siguem, més estalviarem i més ajudarem el medi ambient.