15/6/10

Llista i preus llibres de text 2010-2011

Comença la reserva dels llibres de text.

Com ja us hem informat, demà comença el període per poder fer la reserva de llibres amb nosaltres. Podeu comprar-los on volgueu. Heu de saber, però, que l'associació de mares i pares ofereix un descompte del 12% i que els beneficis repercuteixen en els nostres fills i filles. Per fer la reserva cal estar al dia de les quotes de soci. La podreu fer dimecres, dijous i divendres, en tres horaris, al mostrador del vestíbul.

16, 17 i 18 de juny
de 9 a 9,30 de 13 a 13,30 de 16,45 a 17,45

Hem repartit els fulls per poder fer la reserva. Si a algú no li ha arribat us els podeu descarregar aquí mateix.

P3 - P4 - P5 - 1r - 2n - 3r - 4t - -

La llista completa de llibres la podeu descarregar aquí. Sentim el retard en tot el procés però no hem disposat de la llista completa fins a l'últim moment. Veureu que a la llista, aquest any, hi ha marcats en vermell els llibres que no es poden reutilitzar.

Reutilització de llibres de text

També us volíem recordar que totes les famílies que heu signat el decàleg-compromís per acollir-vos al programa de reutilització de llibres de text, heu de comprar igualment els quaderns de treball.

Quan vingueu a fer la reserva us entregarem un full amb la resta d'instruccions: el preu de la quota que hem calculat per a aquest any, de quina manera heu de fer l'ingrés d'aquesta quota, quan recollir els llibres...

El que és important que sabeu és que els llibres usats dels vostres fills i filles, els he de deixar a l'escola el dia

21 de juny

Els llibres han d'anar dins d'una bossa amb una etiqueta on figura el nom de l'alumne/a i el curs que ha fet aquest any. També cal que us apunteu a revisar llibres. Si no hi ha voluntaris no podrem tirar-ho endavant.

Moltes gràcies a tots.