29/6/10

Revisió acabada

Èxit de voluntàries, feina feta

La convocatòria va tenir molt més èxit del que esperàvem i la feina va quedar tota enllestida ahir, per la qual cosa no cal tornar a quedar avui. Tal com havíem demanat, una vintena de persones, majoritàriament mares, es va oferir ahir per revisar els llibres de text usats, esborrar les pàgines que estiguessin escrites a llapis, posar-hi l'enganxina corresponent i fer el recompte final. Moltes gràcies a tothom. Aquesta és la idea.




Per acabar d'ajudar cooperativament, les persones que puguin i vulguin ens podran donar un cop de mà a l'hora de fer els lots de llibres a finals de juliol, probablement la penúltima setmana, en horari de tarda. Cal veure si hi haurà espais adequats i a on, ja que es preveu que durant el mes de juliol es repinti tota l'escola.

Seguirem informant.

3 comentaris:

Núria ha dit...

Ha sigut una grata e inesperada sorpresa ,al menys per la meva part, la col·laboració que vam tenir per la revisió dels llibres.
Gracies per participar en un proyecte en el qual TOTS ens beneficiem

lucrisalf ha dit...

Felicitats per la feina !!!!!!

Oriol ha dit...

Doncs sí. Va ser una molt agradable sorpresa veure la capacitat de convocatòria que vam aconseguir. Moltes gràcies a totes les que van invertir una mica del seu temps en benefici del col·lectiu.
La pròxima vegada recordeu-nos de portar aigua fresca o anar-la a comprar. La calor era descomunal. Com a mínim tractar bé a les voluntàries. Oi?

Gràcies totes les vegades que faci falta de part de tota la Junta.