23/10/10

Queixa per l'anul·lació de les colònies

Presentada la carta de queixa

Tal com us havíem informat, hem redactat i presentat una carta de queixa davant dels Serveis Teritorials del Departament d'Educació pel declivi progressiu que està patitn l'educació pública catalana a causa de la reducció de recursos econòmics i que s'ha traduït en un malestar generalitzat amb el cos de mestres i les famílies. La última conseqüència d'aquesta manca de sintonia i negociació ha conduït a l'anul·lació de les colònies previstes per a aquest curs i les sortides de matí i tarda.


La missiva, que fem pública aquí, reconeix el dret del professorat a reivindicar els seus drets, siguin de la mena que siguin (laborals, d'imatge, de conciliació familiar...), tot i que lamenta que la manera de fer-ho públic potser no va ser gaire reeixida; demana un canvi clar i ràpid en la inversió en educació pública i sobretot lamenta les formes, la imposició de normes sense consultar i la negativa a negociar, encara ara, per part del Departament d'Educació.

La carta està adreçada a la directora dels Serveis Territorials, Olga Adroher, entenent que ella farà arribar aquest malestar a instàncies superiors. També es poden adreçar cartes queixa individualment, tal com estan fent les famílies de l'escola Miquel Martí i Pol. Qui vulgui agafar aquesta carta com a model, ho pot fer.

7 comentaris:

Enric Ferreras i Torreblanca ha dit...

Em sembla molt bé que s'hagi enviat la carta. Però necessitaríem saber que ha passat amb ella.
Han dit alguna cosa des d'esenyament?
Sabem si l'ajuntament ha fet alguna gestió al respecte?

Unknown ha dit...

Soc membre de la junta de l'Ampa de l'Escola Les Roquetes i estem passant pel mateix, amb el vostre permís utilitzare la vostra carta com a exemple per redactar-ne una nosaltres. Aixó si, si rebeu resposta, informeu.

Unknown ha dit...

perdó, no havia vist la data de la carta, d'aixó ja fa 2 cursos. Vareu aconseguir algun tipus de resposta??

AFA Salvador Espriu ha dit...

Endevina, endevina... No. Depèn molt de qui hi hagi a la delegació, però en general no acostumen a contestar.

AFA Salvador Espriu ha dit...

Endevina, endevina... No. Depèn molt de qui hi hagi a la delegació, però en general no acostumen a contestar.

AFA Salvador Espriu ha dit...

Pel que fa a copiar la carta, cap problema. Endavant.

Unknown ha dit...

Gràcies pel teu permis, com aneu aquests curs???
I és una llàstima que ni tant sols es dignin a respondre.