18/5/12

El dia 22 no hi haurà acolliment ni extraescolars

Anul·lació de totes les activitats de l'AMPA

La Junta de l’AMPA ha decidit sumar-se de ple a la vaga del proper dia 22 de maig i anul·lem totes les activitats extraescolars i el servei d’aco-lliment de matí i tarda.

La vaga està convocvada a tota Espanya per part de la comunitat educativa de l’escola pública, sindicats de mestres, d’estudiants i associacions de mares i pares. El motiu, protestar per les contínues retallades que el Govern de la Generalitat i el Ministeri d’Educació estan duent a terme i que suposen un atac frontal al model vigent fins ara. Això està repercutint ja en la qualitat de l’ensenyament i les noves mesures (ampliar el nombre d’alumnes per classe, ampliar el nombre d’hores de docència per mestre, reduir les substitucions de mestres de baixa) encara ho farà més, fins a límits que creiem moralment indefensables, políticament retrògrads, que tornen a fer recaure el pes de les retallades en els sectors més necessitats i que suposen una hipoteca de futur per a tota la societat.

Us encoratgem a participar a la manifestació de protesta que hi ha convocada a la Plaça Universitat de Barcelona, a les 12:30 h.

Ja n’hi ha prou!!

1 comentari:

Javier ha dit...

Considfero que hay motivos mas que de sobras para la huelga. Yo mismo he hecho huelga en ocasiones. Pero me parece una falta enorme de coherencia del profesorado. Hace muy poco se hizo una huelga general PARA TODOS LOS SECTORES y del profesorado sólo participó 1 profesora y otra persona asistente ( desconozco la palabra técnica); ahora se convoca otra que afecta al sector de la educación y participa casi todo el profesorado. ¿Donde está la coherencia y la solidaridad?; si ahora hay motivos para seguir la huelga, antes había todavía mas.