19/7/12

Recollida de llibres

Dimecres 25 i dijous 26

Recordeu que la setmana que ve farem l'entrega dels llibres del pròxim curs. Cal portar el justificant del pagament bancari i el resguard de la reserva que vau fer. Us recordem també els horaris de què disposareu:

Dimecres
De 9 a 10, de 13 a 14 i de 16 a 18 h
Dijous
De 9 a 10, de 13 a 14 i de 17 a 20 h

Si algú no els pot recollir en aquests dos dies, s'haurà d'esperar al mes de setembre, al primer dia de classe. Que no s'oblidi ningú del justificant de pagament.

Llibre de música 
IMPORTANT: El llibre de música NO l'hem posat en el lot. Com us vam informar anteriorment, aquest llibre, d'editorial Teide, ha canviat l'edició de 3r i 4t i probablement farà el mateix amb els de 5è i 6è el curs vinent. La nostra escola seguirà utilitzant de moment l'edició antiga, que ja no es troba en el mercat (3r i 4t).

Per aquest motiu vam decidir juntament amb la direcció de l'escola que, per estalviar diners, es tindrà un estoc de llibres a l'aula que compartiran la classe A i la classe B, si us heu apuntat al programa de reutilització de llibres o ens heu comunicat que en voleu llogar un exemplar per 2 €. El llibre el trobaran els vostres fills/filles a l'aula de música quan hi vagin a fer classe, tant els de 3t i 4t com els de 5è i 6è.

Una única excepció: en el cas que sigueu famílies de cicle superior (5è i 6è) i no estigueu apuntats a fer reutilització de llibres, us trobareu el llibre de música en el vostre lot.

Bosses reciclables
Aquest any, en comptes de bosses de plàstic donarem els lots en bosses de roba, reutilitzables i reciclables. Esperem que us siguin útils moltes vegades.