23/9/13

Descomptes a les extraescolars

Bonificacions per nombre d'activitats i descomptes directes a les famílies nombroses i monoparentals

Tal com hem vingut fent al llarg del curs passat, creiem que les famílies mereixen tot el suport i recolzament possible per no quedar al marge de les activitats extraescolars i serveis que considerem fonamentals per al desenvolupament dels infants. En aquest sentit, la Comissió Anticrisi va posar en marxa algunes iniciatives socials i ara hem decidit que el sistema de tarifes no en pot quedar al marge.

D’aquesta manera, hem pensat un sistema per aplicar descomptes a les famílies que vulguin participar en diverses activitats i també a les famílies nombroses i monoparentals, sigui quin sigui el nombre d’activitats en el qual s’han inscrit.

Els descomptes s’apliquen al preu de cada activitat. Els descomptes no se sumen: el màxim és del 20%. En el cas de les famílies nombroses i monoparentals, és imprescindible acreditar-ho amb la presentació del carnet corresponent. En el cas de donar-se de baixa d’activitats al llarg del curs, els descomptes s’aniran actualitzant en el rebut del mes següent.

Famílies apuntades a 2 activitats      
Descompte: 10%
Famílies apuntades a 3 activitats Descompte: 15%
Famílies apuntades a 4 activitats Descompte: 20%
Famílies nombroses o monoparentals
(indepedentment del nombre d'activitats)
Descompte: 20%

Recordeu que les inscripcions acaben el dia 25.

Encara us podeu apuntar!!