12/9/13

Oferta d'extraescolars 2013-2014

Manteniment de l'oferta i els preus



Descarrega dossier 13-14 (pdf, 27,8 Mb)

Per a aquest curs, l'oferta d'activitats extraescolars es manté com l'any passat, amb algunes variacions, i es mantenen els preus. Quant a les diferències respecte el curs anterior, hi ha les següents:

  • Cuina augmenta oferta: ara també s'ofereix per a 3r i 4t, els dimarts.
  • Timbals passa a fer-se al gimnàs per aconseguir un millor aïllament sonor i això implica canvis en els dies i els horaris. 1r i 2n passen a dilluns; adults es manté els dijous però a segona hora i el grup de 3r a 6è, passa a divendres a segona hora.
  • Ball: els grups que fan ball a segona hora, de 3r a 6è, recuperen la hora i mitja, de manera que la seva classe es farà de 17:30 a 19:00 h.
  • Desdoblament dels grups esportius. Futbol-sala, handbol i bàsquet passaran a tenir dos grups, per edats. Un grup per a 3r i 4t i un altre per a 5è i 6è.
  • Ioga passa tenir un quart d'hora més i canvia lleugerament d'horari. Ara es farà de 17:45 a 19:00.
  • Circ: s'oferix com a novetat un taller de circ per a tots els cursos de primària, de 1r a 4t els dijous i 5è i 6è els dimecres.
  • Ball d'adults: tornem a obrir el grup de ball per a mares i pares a veure si aquest cop hi ha quorum per mantenir-lo.
  • Anglès conversa: desdoblem i fem dos grups, un amb un nivell bàsic i l'altre amb nivell intermig. Si no teniu clar el vostre nivell us podem fer una prova abans de triar.

Tanmateix, si teniu alguna proposta de nou horari o d'activitat nova, ens ho podeu fer arribar al mostrador del vestíbul de l'escola. Allà prendrem nota de les vostres suggerències o necessitats i mirarem si és possible incloure-ho en el quadre final d'activitats.

El període d'inscripció serà

del 19 al 25 de setembre

en l'horari habitual d'atenció al públic, al vestíbul de l'escola, de 16:30 a 17:30 h.


2 comentaris:

eva ha dit...

Bon dia

La hoja de inscripción? Estoy casi segura de que se os ha olvidado, porque yo diria que otros años si la habiais colgado. O quizás la previsión sea hacerlo mas tarde... En cualquier caso... es una sugerencia

Saludos. Eva Escuredo

AFA Salvador Espriu ha dit...

Estamos incorporando algunas novedades a la hoja de inscripción, por eso todavía no la hemos colgado. De todas formas, si os descargais la del curso pasado, también la aceptaremos. No problem.