10/11/13

Mercat de segona mà 2013

16 de novembre, Plaça de la Vila, 10 a 14 h

L’Ampa de l’escola col·laborarà en el pròxim Mercat d'intercanvi, Segona Mà i solidari que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu.

Totes les famílies que ho desitgin poden portar coses per vendre al mercat. Poden ser joguines, llibres, i qualsevol tipus d’objectes, sempre que sigui usat i estigui en bon estat.

La participació és voluntària i altruista: tot el material recollit serà una donació i els beneficis que s’aconsegueixin aniran íntegrament a la direcció de l’escola, que els distribuirà on cregui més necessari, per pal·liar els efectes de la crisi que estem patin moltes famílies.

Tothom que ho desitgi podrà portar les coses que vol donar per a vendre, al vestíbul de l’escola, durant la semana del 11 al 15 de novembre de 16.30 a 17.30. Els membres de la comissió anticrisis i solidaritat ho recolliran i ho posaran a la venda al Mercat de Segona Mà del dia 16. Necessitem alguns pares/mares voluntaris per ajudar aquell dia a muntar totes les coses. Qui pugui ajudar, que s’apunti al vestíbul de l’escola.

Recorda:

Mercat de Segona Mà
dissabte 16 de Novembre, de 10 a 14, pl. de la Vila

Recollida de material
de l’11 al 15 de Novembre, al vestíbul, de 16.30 a 17.30

Participa! Tothom hi guanya:

  • Els que donem material: buidem la casa de “trastos” que ja no volem o ja no utilitzem.
  • Els que comprem material: renovem joguines, llibres, etc, a bon preu.
  • L’escola: recollim diners per les necessitats de les famílies de l’escola.