22/4/16

Lliurament de les 6.200 signatures contra el tancament de línies públiques de P3

Dilluns 25 d'abril, a la seu del Departament d'Ensenyament (Via Augusta)

4.500 signatures recollides en paper, a peu de carrer, més les 1.700 recollides a través de change.org. En total, 6.200 firmes per demanar que es mantingui la segona línia de l'escola Miquel Martí i Pol i que canviï la política de tancament de línies de P3 del Departament d'Ensenyament.

Fins ara la Conselleria tancava línies només de la pública i abans de les preinscripcions, abans de saber les preferències de les famílies, de manera que ja s'estava influint sesgadament sobre el mapa escolar. No estem d'acord amb aquesta política ni amb aquestes regles que acaben sempre en retallades a l'escola pública. Aquestes 6.200 peticions van dirigides a la consellera, Meritxell Ruiz Isern i ha estat un dels principals objectius de la plataforma Sant Feliu es mou.

Feu-ne difusió a les xarxes socials, si us plau!!

Dilluns s'ha de produir la resposta definitiva sobre el manteniment o tancament d'aquesta segona línia de P3, després que dilluns 18 d'abril es reunís la Taula Mixta de Planificació Educativa. El nombre de preinscripcions que ha aconseguit aquesta escola, 44, fa que sigui molt difícil de defensar el tancament. 

En aquesta reunió, l'Ajuntament va demanar, d'acord amb la moció aprovada per unanimitat al Ple municipal del mes de gener, no tancar línies de P3, abaixar la ràtio d'alumnes per aula per millorar la qualitat de l'educació i planificar d'acord amb el que ha aprovat el Parlament de Catalunya al respecte.


No al tancament de línies de P3!!
Sí a la baixada de ràtios !!
Millorem la qualitat de l'educació!!