20/7/16

Canvia la gestió econòmica de les extraescolars i l'acolliment

Comunicat urgent de la Junta de cara al curs 2016-2017

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir de l’1 de setembre canviarà la gestió econòmica de l’acolliment i les activitats extraescolars. Això no afectarà en res al seu funcionament, ni a la qualitat del servei. El que canviarà és que ara, en comptes de ser l’AMPA qui cobri els rebuts, ho farà SAFIS Sports, l’empresa que contracta els monitors.

Hem decidit prendre aquesta decisió després de debatre molt i amb la vista posada en el futur de l’AMPA. Després de pensar diverses alternatives, hem decidit que sigui SAFIS qui s’encarregui de dur a terme tota la gestió. SAFIS passarà els rebuts a partir d’ara, de la mateixa manera que es fa amb els de menjador. SAFIS és l’empresa que porta 20 anys gestionant la contractació dels monitors, coneix molt bé l’escola i no hi tenim cap queixa.

Aquest canvi implica malauradament una pujada de preus, donat que l'AMPA està exempta de cobrar IVA en els seus serveis, però la resta d'empreses no. Hem decidit acceptar aquesta oferta, tot i que ens dol aplicar una pujada, perquè no hi havia una altra solució si volíem seguir mantenint la qualitat de les activitats. I la qualitat es basa fonamentalment en la qualitat i la continuïtat dels monitors, de les millors de tota l’àrea metropolitana per volum d’activitats, varietat i qualitat de monitoratge. I la volem mantenir.

Els preus vigents a partir de l'1 de setembre són els següents:


Cal remarcar que es mantenen tots els descomptes vigents, els aplicables a famílies nombroses i monoparentals (20%) així com els descomptes que apliquem per nombre d'activitats en què participa una família, i que són del 10% (2 activitats), 15% (3 activitats) i 20% (4 activitats o més), no acumulables a les altres.

Hem repartit aquest comunicat amb els lots de llibres. També us descarregar la circular informativa (pdf, 110 Kb) si no us ha arribat.

Aquest acord no s’ha pogut tancar fins fa molts pocs dies. Com que pensem que és una decisió molt important i us la volem explicar a fons, hem decidit convocar una reunió/assemblea extraordinària, a la qual hi esteu tots/es convidats/es, el dia
14 de setembre, dimecres
17:00 h, menjador de l’escola

REUNIÓ-ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Us convidem a fer les preguntes i suggeriments que creieu oportú. El segon punt del dia serà la continuïtat de la Junta de l’AMPA. Us avancem que calen reforços perquè no desapareguin totes les activitats que duem a terme: acolliment, festes, extraescolars, Sant Jordi, menjador...