24/8/17

L'Ampa passa a ser oficialment AFA

Aprovada la nova denominació Associació de Famílies d'Alumnes

El Departament de Justícia, Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques, ja ha comunicat que aprova el canvi de nom de la nostra associació, que a partir d'ara passa a dir-se:

Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Salvador Espriu

El canvi de nom es va acordar a l'assemblea extraordinària del passat 22 de març de 2017 i es va aprovar per majoria simple.

Es va acordar el canvi per fer-lo més acurat, ja que segons els estatuts els membres de l'associació són les famílies en sentit ampli no només els pares i mares d'alumnes. D'aquesta manera també el fem més integrador i adaptat a la realitat.

Si alguna persona interessada vol formular algun recurs té de termini un mes hàbil a partir del dia de la notificació, que es va produir el 10 d'agost. Aquí teniu l'enllaç per revisar i descarregar tal com queden els estatuts i la resolució (PDF, 2,5 Mb).

Tanmateix us recordem que necessitem gent per a la Junta i les comissions!! Si algú s'engresca, només que ens ho vingui a dir o ens enviï un mail a l'adreça de l'AFA. Us necessitem!! No hi ha cap inconvenient perquè s'incorpori qualsevol persona. La Junta es reuneix un cop al mes. Les comissions, segons faci falta. Us esperem.