11/6/20

Casal d'estiu 2020



Aquest estiu tornem a tenir Casal d'estiu a l'escola! 

Després de l'èxit dels Casals d'estiu que l'AFA i Safis vam organitzar els dos darrers estius, aquest estiu hi tornem malgrat tot!

Enguany, el centre d'interès serà Natura al cinema. El Casal es farà durant 5 setmanes, des del 29 de juny fins al 31 de juliol i està dirigit, com sempre, a tots els infants de l'escola de 3 a 12 anys (de P3 a 6è).

Amb “Natura al Cinema” els infants faran un viatge a través del setè art que els ajudarà a endinsar-se a la natura, coneixent tots els éssers vius que hi conviuen en perfecta harmonia, les llegendes d’animals misteriosos, com seria viure entre animals, i què podem fer per no destruir aquest meravellós Planeta Terra ple de vida. Cada setmana plantejarem una temàtica diferent, relacionada amb una pel·lícula i amb la que es treballarà el món de la natura des de perspectives diferents. Utilitzant aquest centre d'interès, i mitjançant una programació d'activitats lúdiques diverses (tallers, jocs, gimcanes, jocs de pistes, manualitats, etc.), adaptades a cada grup d'edat, farem que els infants gaudeixin d'un estiu ple d'experiències innovadores i gratificants. A més, pensem que és més important que mai oferir un espai (segur) on els nens i nenes puguin jugar i aprendre amb els amics i amigues.

Totes aquestes activitats seguiran les directrius marcades des del Departament de Joventut en el “Protocol específic per casals d’estiu" per la Covid-19.

Algunes novetats del Casal d'enguany són:
  • Els infants aniran a la piscina de l'Escorxador un dia a la setmana al matí (excepte P3 i P4, que es quedaran a l'escola fent jocs d'aigua).
  • Donada la situació actual, no es programaran sortides fora de l’escola. En funció de com evolucioni la situació, es programaran sortides per parcs locals del municipi amb els infants de Primària, que seran notificades dintre de la programació setmanal de l’activitat.
En el següent document informatiu trobareu tota aquesta informació més detallada, així com quines són les setmanes en què es farà el casal, en quins horaris i a quin preu: Full informatiu

Enguany les famílies que ho necessitin podran comptar amb ajuts públics per a poder accedir al Casal. La Generalitat de Catalunya obrirà una línia de subvenció, així com l’Ajuntament de Sant Feliu una línia d’ajuts mitjançant beques, per a activitats de lleure per a infants. Us n’informarem quan es convoquin (que serà en breu).

Es farà una reunió informativa virtual sobre tot plegat el dia 18 de juny de 2020 (ja concretarem l'hora i enviarem els detalls de la reunió).


Les inscripcions són aquests dies, del 12 al 19 de juny!

Del 12 al 19 de juny de 2020, les famílies hauran d’enviar al correu electrònic
extraescolars.espriu@gmail.com tota la documentació requerida (a sota teniu un document amb els detalls). Caldrà escanejar-la, i en el seu defecte, es podrà fer una foto de qualitat òptima de cada document, i enviar-la per e-mail.

Forma de pagament: Transferència bancària

Dates pagament: El pagament del Casal es farà de manera fraccionada:
  • 50% de l’import total del 12 al 19 de juny de 2020.
  • 50% import restant del 1 al 5 de juliol de 2020.
Tots els detalls sobre el procés d'inscripció els trobareu a: Instruccions inscripció
La fitxa d'inscripció que cal omplir és: Fitxa inscripció
Finalment, la declaració responsable que també cal omplir és: Declaració responsable

Aquests dos darrers documents s'han d'imprimir, omplir, escanejar i enviar, juntament amb el resguard de transferència i la resta de documentació requerida, a l'adreça electrònica: extraescolars.espriu@gmail.com. Qualsevol dubte que tingueu també el podeu resoldre escrivint a aquesta adreça de correu electrònic.

Serà molt divertit, no us ho perdeu!