16/6/12

Festa de fi de curs

Èxit participatiu

La festa d'aquest matí ha estat tot un èxit, fantàstic, gràcies a vosaltres, les famílies, que sou qui formeu l'AMPA i li doneu sentit. Aquest any hem batut rècords de participació, de mares i pares que han aportat la seva col·laboració desinteressadament.


Gràcies a ells i elles, als pares i mares que hi han col·laborat. Només d'aquesta manera hem pogut portar a terme una oferta tan àmplia: dos partits de bàsquet, un de handbol i un altre de futbol-sala; tallers de xapes, maquillatge, bosses d'olor, manualitats amb elements reciclats, trenetes, collars, dibuix; la pintada al mur del pati; la ludoteca; els jocs infantils al gimnàs; l'organització i coordinació de tot plegat i molts altres aspectes com ara les múltiples gestions que suposa organitzar el sopar.

Gràcies a les monitores i monitors que ens han ajudat al llarg de tot el curs i que sempre fan un esforç quan els ho demanem. Sense la seva empenta tampoc no podríem oferir les extraescolars que hem ofert durant aquests cursos.

Gràcies a totes les famílies que han vingut a compartir la festa.

Gràcies a l'escola Arquitecte Gaudí i al Club d'Handbol Sant Llorenç, per haver participat en la nostra festa.

I gràcies especialment a l'Eze, Ezequiel Tejero, el referent de les classes de ball des de fa molts anys i que a més a més ens ha ajudat a fer una pintada tan maca al mur del pati. Esperem que duri molts anys. I durant el sopar ens animarà a ballar, com ha avançat ja a la Màster Class del matí. Voleu anar practicant? Aquí en teniu un avançament del que serà.