4/3/19

Festa carnestoltes 2019 i segona xocolatada solidària


El passat divendres 1 de març vam celebrar el Carnestoltes 2019 a l'escola. A les 16.15h els pares vam poder entrar al pati, on l'AFA havia organitzat un xocolatada solidària i una masterclass familiar amb l'Ezequiel Tejero, el professor de dansa i coreògraf dels balls del Salvador Espriu.

Les dues activitats van tenir molt d'èxit: l'Ezequiel, amb la seva habitual energia, va fer ballar a grans i a petits, i la xocolata desfeta era boníssima! A més a més, amb la xocolatada es van recollir 755 euros, tot un récord! Els diners recollits es destinaran a la investigació en càncer infantil a l'hospital de Sant Joan de Déu. Gràcies a totes les famílies per participar i a la comissió solidària de l'AFA per organitzar-ho!


Finalment, volem agraïr també l'ajuda de les empreses col·laboradores:

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies per promoure la solidaritat i l.empatia des de ben petits. Iniciatives com aquestes valen molt la pena... Enhorabona a tots i totes

Sonia Rivero ha dit...

Moltes gràcies a l'AFA de l'Espriu, per fer-nos passar una Bona estona "dolça" junts i si a sobre podem ajudar doncs millor! Bona iniciativa!