5/4/24

El 13 d'abril, Juga a l'Espriu!

Arriba el Juga Espriu! Una jornada per anar a l'escola d'una manera diferent.


El dissabte 13 d’abril, des de les 11 h del matí fins a les 18 h de la tarda, el pati de l’Escola Salvador Espriu es convertirà en un espai familiar de joc i convivència.


L’AFA del Salvador Espriu ha organitzat diferents activitats, totes entorn els jocs de taula, que seran els protagonistes del dia. Hi haurà set taules amb diversos jocs de taula per a totes les edats i de diferents temàtiques. Jocs didàctics (per practicar la comprensió lectora, les matemàtiques o la cooperació), però sobretot, molt divertits!


A més, hi trobarem activitats complementàries com l’intercanvi de cartes de la col·lecció Adrenalyn, pintacares, bingo i futbol, i dinarem botifarres i torrades d’escalivada!


La jornada, oberta a tota la ciutadania, té com a objectiu oferir un espai de joc i intercanvi entre famílies, però també la recaptació de fons per a destinar al projecte Pati Espriu per a la millora del pati del centre, per això, algunes de les activitats es realitzaran amb una donació mínima, d’1 a 4 €, íntegrament destinada a aquesta iniciativa.


Entre les recomanacions de l’organització aconsellen adquirir els tiquets a l’arribada perquè es tancarà l’entrega en completar l’aforament i caldrà portar gots reutilitzables per al dinar.


Trobaràs els detalls al cartell de l’activitat. Vine i juga a l’Espriu!