26/11/08

Assemblea general


BONA SALUT DE L'ASSOCIACIÓ, JUNTA EN PRECARI

L'associació va celebrar ahir l'Assemblea general per rendir comptes davant dels socis, amb una resposta semblant a la dels últims anys: una vintena de pares o mares sobre un total de prop de 400.

Els comptes presentats per la Junta de l'AMPA revelen un superàvit de més de 5.000 euros durant el curs passat. Un superàvit que s'invertirà. Un superàvit que ajudarà a afrontar amb més garanties els anys de crisi que pronostiquen els analistes econòmics i al mateix temps assumir les inversions que hi ha previstes per a aquest curs, com ara poden ser la remodelació de la sala multiusos per adequar-la a les classes de ball, la interconexió de l'escola en xarxa wi-fi o la ja anunciada retallada de recursos que l'Ajuntament aplicarà pel que fa a provisió de cadires, taules i tarimes.

D'altra banda, un cop més, l'actual Junta demana urgentment voluntaris per renovar els càrrecs que a poc a poc van abandonant. La Junta actual està al límit de la seva capacitat i al final del present curs es preveuen més baixes, entre les quals hi ha la del president. Moltes activitats que ara dur a terme l'AMPA corren el perill de desaparèixer si les persones que en porten la gestió no s'hi poden seguir dedicant.

Entre elles hi ha l'acolliment matinal, les activitats extraescolars, com a activitats diàries, i després també la col·laboració amb l'escola, l'organització de la festa de fi de curs, la compra dels llibres de text, els xandalls i material esportiu... Tot un conjunt de serveis als nostres fills i als pares que requereixen unes quantes hores de dedicació per part d'alguns pares. Tot això pot quedar paralitzat.

A l'assemblea d'ahir es van presentar alguns voluntaris per col·laborar en coses molt concretes, com per exemple, posar en marxa un programa global d'escola per al reciclatge de llibres. Caldran més voluntaris per poder dur-ho a terme. També hi va haver gent disposada a donatr un cop de mà en les festes de l'escola. Fa falta això i molt més, perquè l'AMPA som tots. Cal més gent per anar renovant la Junta abans no entri a la UCI.

Des res servirà tenir els diners si no hi ha ningú que prengui el relleu. Un relleu que es pot anar fent de forma progressiva, al llarg d'un o dos cursos. Apunteu-vos o doneu veus per trobar substituts.

La Junta de l'AMPA

1 comentario:

Anónimo dijo...

Venga padres y madres de la escuela, colaboremos entre todos para que nuestra AMPA sea más fuerte cada dia.
Esto sólo se consigue con la aportación de todos. En la escuela hay más de 400 niños y niñas...Si hacemos un cálculo aproximado del potencial de padres y madres que pueden hacer su aportación nos sale un equipo fenomenal. Nuestros niños lo merecen
¿A que si?