6/10/09

Canvis activitats extraescolars 2009-2010

Com cada any, la nostra oferta d'activitats extraescolars s'dapta a les vostres necessitats i demandes. D'aquesta manera hi ha tallers que s'anul·len per falta d'alumnes apuntats, d'altres que estan al límit de la viabilitat econòmica i que mantenim amb l'esperança que durant el curs s'hi apunti algú més i finalment hi ha activitats que tenen tant d'èxit que les hem de reorganitzar de manera que no hi hagi saturació.

Això vol dir que el quadre resum amb les nostres extraescolar per a aquest curs queda de la següent manera:


Activitats que no s'han pogut obrir: Sardanes, Teatre 1r-2n, Teatre 3r-4t, Informàtica, Anglès, Revista i Calaix de sastre

Activitats que s'han reajustat segons la demanda: Reflexoteràpia es farà només dimecres, Labors es farà dimarts, Manualitats es farà només dilluns, Ball de 5è i 6è no es desdobla en dos subgrups i fan classe juntes dilluns i dijous.

Activitats que encara accepten inscripcions: Psicomotricitat i Teatre P3, que començaran a funcionar el mes de novembre, Taller de Vídeo, Rissoteràpia, Manualitats i Labors.

Amb tot, si durant el curs rebem un nombre suficient de demandes d'inscripcions d'alguna d'aquestes activitats, s'estudiarà posar-la en marxa. De la mateixa manera que, si d'algun dels tallers registra moltes baixes que el fan inviable econòmicament, també s'estudiarà tancar l'activitat.