24/5/19

Bateig dels nous capgrossos de l'escola


La Colla Espriueta està de celebració: Ja tenim aquí els nous capgrossos de l'escola! Es diuen Bufaret, Aigüeta, Folgueró i Terra, i es presentaran en societat la setmana que ve.

El divendres 31 de maig a les 15.30h hi haurà la presentació dels capgrossos pels infants i les famílies de l'escola. Serà al pati del Salvador Espriu i les famílies estem convidades a participar-hi! Penseu que els nostres fills i filles són els padrins dels nous capgrossos i han participat activament en el seu disseny. Com a mostra d'agraïment, la Colla Espriueta farà un regalet a tots els infants de l´escola i els convidarà a berenar. No us ho perdeu!

I el diumenge 2 de juny al matí hi haurà el bateig dels nous capgrossos a Sant Feliu. Acompanyaran a la Colla Espriueta moltes colles de la ciutat: Gegants de la Ciutat, Gegants de l´ACF, Gegant Tonet i Fada Natura de l'ACF, Timbfalguers de l´Escola Falguera, Timbalers de l´Escola Nadal i la geganta Joana, Drac Virdrac de l´escola Verge de la Salut i Timbalers de l’Escola Montmany.

L'horari i el lloc de l'acte són:

10:30h - Plantada de gegants al Carrer Sant Joan, davant de l’escola Salvador Espriu.
11:00h - Cercavila de colles. Recorregut: Carrer Sant Joan, Carrer Ramón i Cajal, Carrer Falguera, Carrer Pou de Sant Pere i Plaça de la Vila.
11.00h - Tallers i activitats per infants a la Plaça de la Vila.
12.00h - Bateig dels capgrossos nous a la Plaça de la Vila. Balls de gegants i capgrossos. Tabalada de les colles de la plataforma d’AMPAs i AFAs. Ball final de la Colla Espriueta. Pica-pica per tots els infants assistents.

Veniu a conèixer els nostres nous capgrossos!