30/5/11

Els millors de l'any

Premis per a tothom en el 25è aniversari


La gal·la de final de curs va ser una nova mostra de l'enorme poder de convocatòria que ara mateix tenen les activitats extraescolars de la nostra escola. Ple complet tant al matí com a la tarda, en una cerimònia que aquest cop jugava amb l'entrega de premis cinematogràfics i que també va servir per presentar en públic les dues apostes de futur encetades en aquest curs de 25è aniversari: la gegantona Espriueta i la colla de timbalers que l'acompanyaran.

L'organització va saber adaptar-se al nou espai, el Casino Santfeliuenc, i donar volada a la idea general de la gal·la, concebuda un cop més per l'Ezequiel Tejero, l'ànima i motor de la més nombrosa de les activitats extraescolars amb diferència, el ball.

El president de l'associació, Quico Sánchez Moliner, que durant uns quants anys ha estat el veritable impulsor de tot el que es fa l'AMPA de l'escola i que s'ha buidat en els actes de celebració del 25è aniversari, va rebre un homenatge sopresa en agraïment a tota aquesta tasca que per a molta gent queda oculta però que és la més necessària.


No us oblideu que encara queda la Festa de final de curs i el sopar. Recordeu: dissabte 18 de juny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!!
Soc una ex-alumna de la generació del 84. M'he assabentat de casualitat de la festa del 25è aniversari, i si em donèssiu més detalls, podria fer-ho arribar a més gent de la meva promoció.

La meva adreça és lbonill4@xtec.cat

Moltes gràcies!